Uvjeti korištenja

Pristup ovoj stranici i njezinu uporabu omogućuje tvrtka ESOT-INVEST d.o.o., Celje, Slovenija pod sljedećim uvjetima:

 Opće

Sve informacije, slike i widgeti koji se nalaze na ovim stranicama podliježu zaštiti autorskih prava i drugim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva.

Reproducirati se mogu samo uz pismeno dopuštenje tvrtke ESOT-INVEST d.o.o. isključivo u nekomercijalne svrhe i moraju zadržati sva upozorenja o autorskim ili drugim pravima. ESOT-INVEST d.o.o. mora biti naveden kao izvor pri svakoj reprodukciji.

Ograničenje odgovornosti

Sadržaj ove stranice je informativan, stoga ESOT-INVEST d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost ili potpunost objavljenih informacija ili za bilo kakvu moguću štetu koja bi nastala korištenjem internet stranice ili informacija na internet stranici.

ESOT-INVEST d.o.o. će u toku dizajniranja stranice pokušati osigurati ažuriranje i točnost informacija koje se nalaze na ovim internet stranicama, ali ne jamči niti prihvaća bilo kakvu odgovornost koja proizlazi iz njihove uporabe. Svi korisnici koriste objavljeni sadržaj na vlastitu odgovornost.

ESOT-INVEST d.o.o. zadržava pravo izmjene, dodavanja ili uklanjanja internet stranica (u cijelosti ili djelomično) bez prethodne najave.

Internet stranice također sadrže linkove na internet stranice drugih fizičkih i pravnih osoba, za koje ne preuzimamo odgovornost za njihov rad ili sadržaj.

ESOT-INVEST d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za povremenu neaktivnost internet stranice.

ESOT-INVEST d.o.o.

Kersnikova ulica 21, SI-3000 Celje

e-mail: esot-invest@esot.net