Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti

ESOT-INVEST d.o.o. obvezuje se zaštititi povjerljivost podataka (privatnost) korisnika web lokacija pod upravljanjem ESOT-INVEST d.o.o. (svojim klijentima, sadašnjim i potencijalnim budućim partnerima).

Prikupljene podatke koristit ćemo za obavljanje usluga koje nudimo. Poštujemo povjerljivost vaših podataka (vašu privatnost), tako da ćemo učiniti sve što možemo kako bismo je zaštitili od bilo kakvih kršenja i zlouporaba.

Izjava o privatnosti (privatnost)

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, administrator internetske stranice esot-invest.si, tvrtka ESOT-INVEST d.o.o., usmjerena je k zaštiti osobnih podataka svojih korisnika. Za vlastite potrebe prikupljamo podatke koje unosite u obrasce na adresi esot-invest.si. Te su informacije potrebne za ispunjenje narudžbe. Osiguravamo da se podaci obrađuju u skladu s važećim europskim propisima (Opći propis o zaštiti podataka) i u skladu s nacionalnim zakonodavstvom Republike Slovenije (važeći zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkim komunikacijama i Zakon o elektroničkoj trgovini na tržištu).

Mi pažljivo štitimo vaše podatke od gubitka, zlouporabe, neovlaštenog pristupa ili otkrivanja, promjene ili uništenja. Podaci se pohranjuju na serverima s zaštićenom lozinkom i ograničenim pristupom. Web stranica brine o sigurnosti vaših osobnih podataka i poštuje vaše odluke za njihovu namjeravanu upotrebu. Vaše podatke možemo dostaviti samo logističkoj / dostavljačkoj službi u svrhu izvršenja vaše narudžbe. Sve podatke spomenuti partneri štite i ne pohranjuju ih i ne koriste ih u druge svrhe.

Ponuditelj se obvezuje trajno zaštititi sve osobne podatke korisnika. Osobne podatke će koristiti isključivo u svrhu ispunjavanja narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, računa) i ostale potrebne komunikacije. Ni u kom slučaju se informacije korisnika neće predavati neovlaštenim osobama.

Za zaštitu osobnih podataka također je odgovoran i sam korisnik tako da osigura sigurnost svog korisničkog imena i lozinke.

Obvezujemo se da će prikupljeni osobni podaci, dobiveni putem naših web stranica ili putem telekomunikacijskih sredstava, biti korišteni u skladu sa ovom Izjavom i da nećemo ni u kojem slučaju prodati, posuditi ili na drugi način prenijeti osobne podatke trećim osobama, osim u zakonom propisanim slučajevima.

Upravitelj osobnih podataka je administrator internet stranice ESOT-INVEST d.o.o., Kersnikova ulica 21, 3000 Celje, tel: + 386 (0) 3 42 56 350, e-mail: esot-invest@esot.net .

Sve teme i sadržaji koje će rješavati osoba za zaštitu podataka podliježu strogoj povjerljivosti.

Obrada podataka i pravna osnova

Osobne podatke obrađujemo u slučaju da odabrane proizvode kupite kao registrirani kupac ili kao gost u našoj online trgovini esot-invest.si. Te podatke obrađujemo isključivo u svrhu ispunjavanja ugovornih obveza i ostvarivanja prava iz ugovornog odnosa, uključujući rješavanje pritužbi.

Osobni podaci koje nam dostavite u svrhu isporuke proizvoda obrađuju se isključivo u svrhu isporuke proizvoda na vašu adresu. Ti osobni podaci (npr. ime, prezime, adresa isporuke, telefonski broj) mogu se prenijeti samo ugovornim prijevoznicima robe.

Svaki put kada posjetite web stranicu esot-invest.si, datoteka web poslužitelja automatski se pohranjuje na serveru. Tako prikupljene (osobne) podatke prikupljamo pomoću kolačića i od vas ćemo tražiti vaš pristanak prije instaliranja više invazivnih kolačića, dok neke druge podatke već možemo prikupiti na temelju naših legitimnih interesa.

Sve vaše informacije koje ste nam dali tretirat će se strogo povjerljivo i koristit će se samo u svrhe zbog kojih su prenesene i prikupljene. U slučaju dodatnih potreba za daljnjom obradom podataka u neku drugu svrhu, kontaktirat ćemo vas unaprijed i zatražiti vaš prethodni pisani pristanak.

U slučaju da pošaljete zahtjev za određeni proizvod na naše kontakt informacije objavljene na našoj web-lokaciji, mi obrađujemo vaše osobne podatke isključivo u svrhu pripreme odgovora na vaš upit kako bismo vas obavijestili je li proizvod koji tražite dostupan, za eventualnu pripremu i sklapanje ugovora, za provedbu sklopljenog ugovora i za odgovor na Vaše pitanje.

U tu svrhu prikupljamo samo one osobne podatke koje nam date na dobrovoljno. Svi podaci koji su prikupljeni putem naše web stranice ili su nama priopćeni na drugi način prikupljaju se u svrhu pružanja usluga online trgovine te za izvršavanje odgovora na vaš zahtjev, za kupnju ili administraciju.

Želimo Vas obavijestiti da možemo različite zadatke u vezi s vašim podatcima predati našim poslovnim partnerima (ugovorom za obradu podataka). Ugovorni izvođači mogu obrađivati povjerljive ​​podatke isključivo u naše ime i u okviru naših ovlasti (u pisanom ugovoru ili drugom pravnom aktu) i u skladu s ciljevima definiranim u ovoj Izjavi. Ti podaci se pažljivo čuvaju, ne pohranjuju se i ne koriste se za vlastite potrebe.

Prijava na vijesti:

Na web stranici esot-invest.si možete se također prijaviti na primanje aktualnih obavijesti i informacija o našim akcijama i novostima. U tu svrhu izravnog marketinga, možemo vas obavijestiti putem e-maila o novostima iz našeg asortimana.  O novostima ćemo vas obavještavati po potrebi. Ove informacije obrađuju se na temelju vašeg izričitog pristanka, pri tome možete pristanak na primanje reklamnih poruka opozvati u bilo kojem trenutku slanjem e-pošte na adresu esot-invest@esot.net.

Obvezujemo se da vaše osobne podatke nećemo prenijeti neovlaštenim trećim stranama bez vašeg pristanka.

Želimo Vas obavijestiti da možemo različite zadatke u vezi sa vašim podacima predati našim poslovnim partnerima (ugovorom za obradu podataka). Ugovorni izvođači mogu obrađivati povjerljive ​​podatke isključivo u naše ime i u okviru naših ovlasti (u pisanom ugovoru ili drugom pravnom aktu) i u skladu s ciljevima definiranim u ovoj Izjavi. Ti podatci se pažljivo čuvaju, ne pohranjuju se i ne koriste se za vlastite potrebe.

Korisnici podataka:

U okviru vaše nadležnosti, vaši osobni podaci mogu se otkriti dolje navedenim pretplatnicima, koji su naši ugovorni partneri:

  • pružatelji poštanskih usluga, pružatelji kurirskih usluga i usluge logistike/dostave u svrhu izvršenja vaše narudžbe;
  • pružatelji računovodstvenih usluga, odvjetnički uredi i drugi pružatelji pravnih i poslovnih savjetovanja;
  • pružatelji usluga uništavanja datoteka i medija;

  • pružatelji usluga informacijske tehnologije u kontekstu servisiranja i održavanja softvera;
  • administrator i administrator web stranice.

Pohranjivanje osobnih podataka:

Osobne podatke pohranjujemo toliko dugo koliko je potrebno da bismo ispunili svrhu za koju su pojedinačni podaci prikupljeni i dalje korišteni. Nakon isteka razdoblja čuvanja, trajno ćemo izbrisati ili obraditi vaše osobne podatke tako da vaša identifikacija više neće biti moguća.

Podatke koje obrađujemo na temelju zakona čuvamo za vrijeme propisano zakonom. Podatke koje obrađujemo za izvršenje ugovornog odnosa s vama čuvamo za vrijeme potrebno za izvršenje ugovora i za cijelo vrijeme zastare za zahtjeve iz sklopljenog ugovora, osim u slučaju spora oko ugovornog odnosa.

Osobne podatke koje obrađujemo na temelju vašeg pristanka ili legitimnog interesa, npr. u slučaju slanja elektroničkih vijesti, trajno čuvamo sve dok ne opozovete vaše suglasnosti ili do vašeg zahtjeva za prekidom obrade, a mi se obvezujemo provjeriti postojanje svrhe obrade osobnih podataka u redovitim intervalima. Podatke ćemo prije otkazivanja izbrisati samo ako je svrha obrade osobnih podataka već postignuta (na primjer, ako će prestati slati e-poruke sa oglasima) ili ako zakon tako predviđa.

Ako za pojedine obrađene podatke za realizaciju ugovora postoji drugačiji zakonski rok za pohranu (npr. računovodstveni ili porezni podaci), razdoblje čuvanja je do 10 godina. Tijekom tog vremena obrada podataka je ograničena.

Osobne podatke dobivene korištenjem naših internetskih stranica, preko telekomunikacijskih kanala ili na bilo koji drugi način pažljivo ćemo čuvati od gubitka, zlouporabe, neovlaštenog pristupa ili otkrivanja, promjene ili uništenja. Podaci se pohranjuju na serverima s zaštićenim lozinkom i ograničenim pristupom.

Nakon završetka potrebe za upravljanjem podacima, tj. nakon svrhe za koju su podaci prikupljeni, podaci su nepovratno i trajno izbrisani.

U slučaju da su u online trgovini esot-invest.si objavljeni određeni linkovi koji nisu izravno povezani sa esot-invest.si, ne preuzimamo nikakvu odgovornost za zaštitu vaših podataka na ovim web stranicama.

Vi sami kontrolirate informacije koje nam dostavite. Ako odlučite da nam ne date određene podatke, tada nećete moći pristupiti nekim web stranicama ili funkcijama na našim web stranicama i nećemo biti u mogućnosti odgovoriti na vaš zahtjev, pa stoga nećete moći obaviti kupnju na našoj web stranici.

Ako više ne želite primati e-mail novosti, možete se odjaviti s newslettera slanjem e-maila sa sljedećim sadržajem: Odjava e-newsletter na esot-invest@esot.net.

Korisnička prava:

Ponuditelj osigurava ostvarivanje svih prava koja pripadaju kupcu u vezi s obradom vaših osobnih podataka na temelju važećih zakonskih propisa.

Pravo na odustajanje od pristanka: Ako vi, kao pojedinac, pristanete na obradu vaših osobnih podataka (za jednu ili više specifičnih svrha), imate pravo opozvati pristanak. Opoziv pristanka ne utječe na zakonitost obrade podataka koji su izvršeni prije njegovog otkazivanja.

Svoj pristanak možete u bilo kojem trenutku besplatno otkazati pisanom izjavom koju pošaljete administratoru na adresu: esot-invest@esot.net. Opoziv pristanka za obradu vaših osobnih podataka nema negativne posljedice ili sankcije.

Pravo pristupa osobnim podacima: Kao pojedinac imate pravo dobiti od administratora potvrdu da li se podaci u vezi s vama obrađuju ili ne. Ako je tako, imate pravo da vam se omogući pristup vašim osobnim podacima (tj. uvid i kopiranje) i da vam se pruže informacije o obradi vaših osobnih podataka (npr. o svrsi obrade, vrsti osobnih podataka, korisnicima, kojima su ili će se prenositi osobni podaci, planirano razdoblje čuvanja podataka, tehničke i organizacijske mjere za zaštitu podataka, o postojanju automatskog odlučivanja, uključujući stvaranje profila itd.)

Pravo na ispravak: Kao pojedinac, imate pravo postići, da vam se omogući ispravak netočnih osobnih podataka koji se odnose na vas i da vam se omogući da dovršite nepotpune osobne podatke. U tu svrhu imate pravo da nam dostavite dodatnu izjavu sa ažuriranim osobnim podacima.

Pravo na brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav): Imate pravo da administrator izbriše osobne podatke koji se odnose na vas bez nepotrebnog odgađanja ako postoji jedan od razloga navedenih u članku 17. Općeg zakona o zaštiti podataka (npr. ako podaci više nisu potrebni za svrhe za koje su prikupljeni ili obrađeni na drugi način, ako opozovete pristanak i obradu, a ne postoji drugi pravni temelj, ako se protivite obradi i nema prevladavajućih legitimnih interesa, ako su osobni podaci obrađeni nezakonito, itd.).

Pravo na ograničavanje obrade: Imate pravo ograničiti obradu podataka od strane administratora ako postoji jedno od sljedećeg:

  • ako osporavate točnost obrade podataka, za razdoblje koje omogućuje administratoru da provjeri točnost podataka;
  • ako je obrada nezakonita, a vi umjesto brisanja zahtijevate ograničenje obrade,

  • ako administratoru podaci više nisu potrebni, a potrebni su vama za provođenje, nametanje ili obranu pravnih zahtjeva;

  • ako ste podnijeli prigovor u vezi sa obradom dok se ne utvrdi da li pravni razlozi administratora prevladavaju nad vašim razlozima.

Pravo na prenosivost podataka: Kao pojedinac imate pravo primati vaše osobne podatke u općenito korištenom i strojno čitljivom obliku, te za prijenos tih informacija izravno drugom administratoru, što se primjenjuje samo ako se obrada vaših osobnih podataka temelji na pristanku ili ugovornom odnosu, a obrada se provodi automatskim sredstvima.

Pravo na prigovor: Ako se obrada podataka temelji na našim legitimnim interesima, imate pravo, zbog razloga vezanih za vašu konkretnu situaciju, uložiti prigovor na obradu vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku. U tom slučaju, nastavit ćemo obrađivati ​​vaše osobne podatke samo ako dokažemo potrebne legitimne razloge za obradu koji će nadjačati vaše interese, prava i slobode ili za ostvarivanje, provođenje ili branjenje pravnih zahtjeva.

Obradu vaših osobnih podataka u svrhu direktnog marketinga, uključujući izradu profila, možete u bilo koje vrijeme besplatno ugovarati bez navođenja razloga, slanjem poruke na e-mail adresu: esot-invest.si. Ako se protivite obradi vaših podataka u svrhu izravnog marketinga, odmah ćemo zaustaviti obradu vaših podataka u te svrhe.

Također ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom pružiti i druge informacije u vezi s vašim osobnim podacima koje obrađujemo.

Pravo podnošenja pritužbe: Ako sumnjate da je kod obrade vaših podatakadošlo do kršenja propisa o zaštiti osobnih podataka, imate pravo podnijeti pritužbu Povjereniku Republike Slovenije za informiranje, na adresi Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Slovenija, telefon: 00 386 (0)1 230 97 30, e-mail: gp.ip@ip-rs.si.

Na pitanja o povjerljivosti vaših podataka, načinu prikupljanja i obrade podataka ili na vaš zahtjev za ostvarivanje prava koja se odnose na vaše podatke, odgovoriti će vam odgovorna osoba u tvrtki ESOT-INVEST d.o.o na telefonskom broju: + 386 (0)3 42 56 350 ili putem e-maila: esot-invest@esot.net .

Obvezujemo se odgovoriti na vaše zahtjeve bez nepotrebnog odgađanja, a najkasnije u zakonskim rokovima.

U svrhu pouzdane identifikacije u slučaju ostvarivanja prava u vezi s osobnim podacima, možemo od vas zatražiti dodatne informacije. Međutim, ako vas nećemo moći pouzdano identificirati, nažalost ćemo morati odbiti vaš zahtjev.

Komunikacija

Ponuditelj će kontaktirati korisnika putem sredstava komunikacije na daljinu samo ako se korisnik tome izričito ne protivi.

E-poruke za oglašavanje sadržavat će sljedeće komponente:

jasno i nedvosmisleno će biti označene kao reklamne poruke, pošiljatelj će biti jasno vidljiv, razne kampanje, promocije i druge marketinške tehnike će biti označene kao takve. Uvjeti sudjelovanja u njima također će biti jasno definirani, način odjave od primitka reklamnih poruka će biti jasno predstavljen, a želju korisnika da ne želi primati reklamne poruke ponuditelj će izričito poštovati.

Prigovori i sporovi

Ponuditelj poštuje primjenjivo zakonodavstvo o zaštiti potrošača. U slučaju pritužbi, sporova i problema kupac može kontaktirati pružatelja usluga na broj + 386 (0) 3 42 56 350, ili putem e-maila na esot-invest@esot.net . Postupak obrade pritužbe je povjerljiv. Ponuđač odgovara na sve pritužbe elektroničkom poštom ili telefonom u najkraćem mogućem roku i u okviru zakonskih obveza, ovisno o vrsti pritužbe. Pružatelj je svjestan da je bitna karakteristika potrošačkog spora, barem što se tiče sudskog rješenja, nesrazmjer između ekonomske vrijednosti potraživanja i troškova nastalih rješavanjem samog spora. To je ujedno i glavna prepreka za potrošača da ne pokrene spor pred sudom. Stoga pružatelj nastoji učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi riješio bilo koji spor uzajamnim pristankom. Ako se spor ne može riješiti, spor rješava sud u prebivalištu potrošača. Dana 14. studenoga 2015. u Sloveniji stupio je na snagu Zakon o izvansudskom rješavanju sporova potrošača (Službeni glasnik RS, br. 81/2015, u daljnjem tekstu ZIsRPS). ZIsRPS regulira izvansudsko rješavanje domaćih i prekograničnih sporova između poduzeća i potrošača posredovanjem ugovora o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova (u daljnjem tekstu: izvođač IRPS-a).

Sukladno zakonskim normama, pružatelj ne prepoznaje bilo kojeg izvođača izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova kao odgovornog za rješavanje potrošačkog spora kojeg bi potrošač mogao pokrenuti sukladno Zakonu o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova.

Ponuditelj pruža internetsku trgovinu na teritoriju Republike Slovenije i objavljuje elektroničku vezu na platformu za rješavanje sporova na internetu (SRPS).

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Registracija

Posjetitelji imaju mogućnost registracije na opisane internetske stranice. Time osiguravaju pristup raznim sadržajima i zaštićenom sadržaju koji se odnosi na ESOT-INVEST d.o.o. i naše proizvode. Nećete primati promotivni materijal putem e-pošte, osim ako to želite. Informacije nećemo pružati drugim oglašivačima ili prodavačima. 

Registrirani korisnici mogu opozvati svoju registraciju u bilo kojem trenutku. Ako i kada odustanu od registracije, više neće primati e-poštu. Zaštitit ćemo povjerljivost vaših podataka (privatnost) u kontekstu ove Izjave o privatnosti, čak i ako odlučite otkazati registraciju.

Odjava

Korisnici internet stranice mogu se odjaviti od primanja e-vijesti i drugih promotivnih poruka u bilo kojem trenutku. To mogu učiniti na internet stranici gdje su se prijavili na vijesti klikom na link Odjava e-newsletter, koji se nalazi na kraju svake poruke e-pošte koja sadrži e-vijesti ili slanjem zahtjeva na esot-invest@esot.net.

Provođenje uredbe o zaštiti povjerljivih podataka (privatnost)

Svi koji imaju pristup podacima o kupcima dužni su se pridržavati ovih Uvjeta o privatnosti podataka. Svaki zaposlenik koji krši ili zloupotrebljava pravila o povjerljivosti (privatnosti) bit će podvrgnut disciplinskim mjerama, uključujući prekid radnog odnosa ili čak kaznene posljedice.

Linkovi

Ova stranica sadrži linkove na druge stranice. Morate biti svjesni da u ESOT-INVEST d.o.o. nismo odgovorni za odredbe o povjerljivosti drugih stranica. Ove odredbe o povjerljivosti (privatnosti) odnose se samo na podatke koje smo prikupili na opisanim internet stranicama.

Nadležnost

Za sva pitanja u vezi s pravilima o privatnosti kontaktirajte nas na:

e-mail: esot-invest@esot.net

O internetskim kolačićima

Što su kolačići?

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web-stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju vaše postavke, postavke za web-stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Poslije, kada opet otvorite istu web-stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija uključujući osobne informacije (kao što je vaše ime ili adresa e-pošte). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako vi to omogućite – web-stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu vam vidljive. Ipak, postavke internetskog preglednika možete promijeniti i tako sami izabrati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, obrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internetskog preglednika i slično.
Kakve kolačiće upotrebljavamo i zašto?
Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Mi ih upotrebljavamo da omogućimo pristup sadržaju.
Trajni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Trajni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama. Mi upotrebljavamo trajne kolačiće kako bismo bolje razumjeli navike korisnika, tako da možemo poboljšati stranicu sukladno vašim navikama. Ova je informacija anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.
Kakav izbor imate u vezi s kolačićima?
Isključivanjem kolačića odlučujete da nećete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku.
Imajte na umu, blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati ovu web-stranicu, no neke njezine mogućnosti možda vam neće biti dostupne.
Izmjene naše politike o kolačićima
Svaku buduću izmjenu svoje politike o kolačićima objavit ćemo na ovoj stranici. Molimo vas da povremeno posjetite ovu stranicu radi informiranja o mogućim izmjenama naše politike o kolačićima. Kontakt
Sva pitanja, komentari i zahtjevi vezani uz ovu politiku o kolačićima dobrodošli su te ih možete uputiti na e-mail esot-invest@esot.net

KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite.

Chrome 
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 i 8
Opera 
Safari

ŠTO SU PRIVREMENI KOLAČIĆI?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije uklanjaju se s računala po zatvaranju internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke.

ŠTO SU STALNI KOLAČIĆI?

Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja programa internet preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i lozinka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Stalni kolačići ostati će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama.

ŠTO SU KOLAČIĆI OD PRVE STRANE?

Kolačići od prve strane dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovo koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.

ŠTO SU KOLAČIĆI TREĆE STRANE?

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web-mjesta (kao što su skočne ili druge reklame) koje se nalaze na web-mjestu koje gledate. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

KORISTI LI ESOT-INVEST KOLAČIĆE?

Esot-invest koristi kolačiće s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva.

KAKVE KOLAČIĆE KORISTI ALLVAR.HR I ZAŠTO?

Na našem web mjestu upotrebljavamo nužne kolačiće kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo. Koristimo se i analitičkim kolačićima koji nam omogućuju web analitiku, tj. analizu uporabe naših stranica, koju izvodimo kako bismo poboljšali kvalitetu i sadržaj ponuđenih usluga.

Google-Analytics

Kako bismo poboljšali kvalitetu i sadržaj naših stranica, koristimo Google Analytics software u oblaku za analizu posjećenosti i uporabe našeg web mjesta.

Iz podataka dobivenih pomoću analitičkih kolačića kreiramo statističke izvještaje o izvorima prometa (npr. korištene tražilice, verzije preglednika, vrste uređaja, razlučivosti zaslona isl.) te o posjećenosti pojedinih stranica i interesu za proizvode (npr. ukupan broj pregleda stranice, prosječno vrijeme pregledavanja i sl.)

Kolačići su trajni (od jednog dana do dvije godine) i postavljeni s naše domene, prikupljaju podatke u anonimiziranom obliku i ne služe za identifikaciju pojedinog korisnika, a Google ih ne koristi i ne povezuje s podacima o aktivnostima korisnika na drugim web mjestima. Više informacija o načinu na koji Analytics skriva IP adrese može se dobiti na linku

https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=hr

Esot-invest koristi Analytics kolačiće (analitički trajni kolačići prve strane) _ga, _gat, _gid i collect.

Ako želite onemogućiti da Vam navedeni servisi spremaju kolačiće, možete to učiniti na sljedećim linkovima:

Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google karte

Kako bismo našim korisnicima pružili bolji korisnički doživljaj i više informacija koristimo ugrađeni element Google karata.

Na tim stranicama Google sprema i koristi kolačiće za pamćenje korisničkih postavki (npr. jezik) i praćenje aktivnosti: NID (a mogući su i drugi kolačići).
Više informacija možete pronaći na Google stranicama https://policies.google.com/technologies/types.

Prihvaćanje poruke o korištenju kolačića

Esot-invest koristi kolačić prve strane za prihvaćanje poruke o korištenju kolačića cookie_notice_accepted.